Hoekschoeman Makelaars

De waarde van uw woning zwart op wit

Hypotheekverstrekkers, officiële instanties en andere belanghebbenden stellen als voorwaarde, dat de taxatie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur die staat ingeschreven als Registertaxateur. Bij het bepalen van de waarde van het huis, wordt onder meer rekening gehouden met het type huis, de grootte, de ligging en de staat van onderhoud. De taxatiekosten worden betaald door de koper en zijn fiscaal aftrekbaar indien het rapport gebruikt wordt voor de financiering van de aangekochte woning of voor verbetering van de huidige woning.

Wij begrijpen dat u snel de waarde van een woning wilt weten. Daarom leveren wij elk taxatierapport zo spoedig mogelijk aan. Er zijn enkele omstandigheden die hier invloed op hebben, bijvoorbeeld wanneer de taxateur bij de woning langs kan komen. Zodra wij alle gegevens hebben, gaan wij direct aan de slag. U bent dus verzekerd van een snelle levering.

Direct offerte aanvragen

Waarom laten taxeren door Hoekschoeman?

Er zijn verschillende redenen om een taxatie van een woning te laten uitvoeren. Enkele voorbeelden zijn:

  • Uw hypotheekverstrekker vereist een taxatierapport in verband met uw verhuizing / aankoop.
  • U heeft een financiering nodig voor een woningaanpassing.
  • U heeft een taxatierapport nodig in verband met het successierecht of een scheiding.
  • U wilt bezwaar maken tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde.

Wat de reden ook is om een woning te laten taxeren, het is belangrijk dat u snel een helder en duidelijk document in handen hebt, waarin de waarde nauwkeurig is vastgesteld; een document dat door alle instanties wordt geaccepteerd.

Wilt u de waarde van uw woning weten?

Wij helpen u graag. We kennen alle wijken van Amersfoort en weten precies wat een appartement waard is. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op!