Hoekschoeman Makelaars

Zekerheid bij de aankoop van uw woning

We staan het gehele aankoopproces voor u klaar en begeleiden u bij keuringen, taxaties en het doen van een bod.

Aankoopbegeleiding heel (midden) Nederland

Afhankelijk van uw behoefte geven wij advies bij elke woning door nagenoeg heel Nederland.

Verdien de basiskosten terug

Beveelt u ons aan bij vrienden en kennissen, dan verdient u zelfs uw basiskosten weer terug.

Hoe ziet onze aankoopservice eruit?

Iedere woning en iedere koper is anders. Daarom passen wij onze aankoopservice aan op uw wensen. Wilt u vanaf het begin van de zoektocht begeleiding of heeft u uw droomwoning al gevonden en heeft u behoefte aan extra zekerheid voordat u tekent? 

Wij bieden 3 opties:

1. Aankoopzekerheid: U heeft uw droomwoning al gevonden

Heeft u uw droomwoning al gevonden en is er al een mondelinge overeenkomst maar heeft u behoefte aan zekerheid? Wij geven advies over de koopsom en de condities, controleren het taxatierapport en de concept koopakte. Waar gewenst vullen we aan met een NWWI taxatierapport. Wanneer we alle juridische stukken hebben doorlopen kunt u met een gerust hart de koopakte ondertekenen. 

We bieden deze aankoopzekerheid aan in heel Nederland.

2. Aankoopbegeleiding: Wij staan u bij tijdens de onderhandelingen

Wanneer u een woning heeft gevonden geven we advies over de voor- en nadelen van de woning en doen we extra onderzoek zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. We beoordelen de woning op de bouwkundige staat en afwerking, geven advies over het juiste bod en ondersteunen u bij overige voorwaarden zoals de overdrachtsdatum en financiering. 

We bieden deze aankoopbegeleiding aan in heel Nederland.

3. Volledig ontzorgt: We begeleiden u van A tot Z bij de aankoop

Wij ontzorgen u volledig in het aankoopproces. We plannen een uitgebreide kennismaking in waarin we samen uw woonwensen bespreken. We helpen met het zoeken naar de juiste woning en begeleiden u bij bezichtigingen met een objectieve en kritische blik. We brengen samen de voors en tegens van de woning in kaart. Hierdoor weten we steeds beter welke woningen aan uw wensen voldoen. Hebben we de juiste woning gevonden? Dan staan we u bij tijdens de onderhandelingen, informeren u over de kleine lettertjes en geven advies over de financiering. Is het bod geaccepteerd? Dan is het tijd voor champagne en de sleuteloverdracht. 

Deze dienst bieden we aan ca. 20 km rondom Amersfoort. 

Het blijft boeiend om te horen waarom mensen willen verhuizen en hen daarbij te helpen.

Fulco Hoekerswever

Zo gaan we aan de slag

Aankoop | Aankoopmakelaar Hoekschoeman 1

Een persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle ins en outs door. Het belangrijkste onderdeel van dit gesprek is het inventariseren van de eigenschappen van uw ideale woning. Waaraan moet de nieuwe woning voldoen?

Aankoop | Aankoopmakelaar Hoekschoeman 2

De bezichtigingen

Heeft u interesse in een woning? Laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een bezichtiging. Voorafgaand aan dit moment voeren we een zorgvuldige analyse uit van de woning, de buurt en de potentie.

Aankoop | Verkoop Hoekschoeman 3

De onderhandelingen

Uw droomwoning is gevonden! Dan wilt u een bod uitbrengen. Wij spreken de verkopend makelaar en adviseren u rondom de eventuele bouwtechnische keuring en taxatie van de woning. In overleg brengen we een bod voor u uit.

Aankoop | Aankoopmakelaar Hoekschoeman 4

De concept koopakte en akte van levering

De woning is aangekocht! Wat nog rest is de controle en bespreking van de koopakte en notariële stukken. Daarnaast gaan we mee naar de eindinspectie en overdracht van de woning.

Aankoop | Aankoopmakelaar Hoekschoeman 5

De service na aankoop

Het aankoopproces nu afgerond, maar ook na de overdracht staan we nog tot uw beschikking. Bij calamiteiten of een taxatie na een verbouwing: wij blijven bereikbaar.

Hulp nodig bij de juiste woning vinden?

Laat uw gegevens achter, wij helpen u graag!

Start een gratis zoekopdracht

Waarom kopen met Hoekschoeman?

Hoekschoeman makelaars is dé specialist in bestaande woningen, van oudere huizen tot recente bouw, in Amersfoort en Zeewolde. U kunt bij ons terecht voor deskundige begeleiding bij de verkoop van uw huidige woning en natuurlijk voor advies bij de aankoop van een nieuw huis. Hoekschoeman makelaars kiest voor kleinschaligheid, zodat we precies weten wie onze klanten zijn.

Klaar om een huis te kopen?

Wij helpen u graag. We kennen alle wijken in Amersfoort.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op!