Hoekschoeman Makelaars

Zo gaan we aan de slag

1

Een persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle ins en outs door. Het belangrijkste onderdeel van dit gesprek is het inventariseren van de eigenschappen van uw ideale woning. Waaraan moet de nieuwe woning voldoen?

2

De bezichtigingen

Heeft u interesse in een woning? Laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een bezichtiging. Voorafgaand aan dit moment voeren we een zorgvuldige analyse uit van de woning, de buurt en de potentie.

3

De onderhandelingen

Uw woning is gevonden! Vervolgens gaat het over het uitbrengen van een bod. Wij spreken de verkopend makelaar en adviseren u rondom de eventuele bouwtechnische keuring en taxatie van de woning. In overleg brengen we een bod voor u uit.

4

De concept koopakte en akte van levering

De woning is aangekocht! Wat nog rest is de controle en bespreking van de koopakte en notariële stukken. Daarnaast gaan we mee naar de eindinspectie en transport van de woning.

5

De service na aankoop

In principe is het proces nu afgerond, maar ook na de overdracht staan we nog tot uw beschikking, als u daar behoefte aan heeft. Bij calamiteiten of een taxatie na een verbouwing, wij blijven bereikbaar.

Waarom kopen met Hoekschoeman?

Hoekschoeman makelaars is dé specialist in bestaande woningen, van oudere huizen tot recente bouw, in Amersfoort en Zeewolde. U kunt bij ons terecht voor deskundige begeleiding bij de verkoop van uw huidige woning en natuurlijk voor advies bij de aankoop van een nieuw huis. Hoekschoeman makelaars kiest voor kleinschaligheid, zodat we precies weten wie onze klanten zijn.

Klaar om een huis te kopen?

Wij helpen u graag. We kennen alle wijken in Amersfoort.
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op!